logo banner
11. mar 2013 22:31  

Eksterne links - forslag

Hello

Vil foreslå at eksterne links åbner i en ny fane/side. på den måde er man frit stillet til at surfe videre, uden at skulle "gå-tilbage" 67 gange for at havne i det emne man oprindeligt kom fra.

Som sagt et forslag til admin / site manager / brugerne.

Er ny herinde, og det har virkeligt gået mig på nerverne i min research. Spørgsmålet er så bare om jeg er den eneste smilie

God mandag aften

vh
Junker

11. mar 2013 22:32  

1

Arg, den havnede jo selvfølgelig et forkert sted, undskylder og håber en venlig HA eller lignende vil korrigere min fejl og smide emnet over under "forslag". pft.
11. mar 2013 23:38  

2

Jonasbc kikker nok på det.
Et smart tip hvis du surfer med mus.
Har den sådan et scrollhjul på toppen, og du åbner et link ved at trykke ind scrollhjulet, åbnes altid link i et nyt vindu.

Ellers bliver det den kedelige høyreklik, "åbne i nyt vindue"
12. mar 2013 00:07  

3

Er ikke just ny i denne verden smilie men tak for tippet smilie

Ligesom nøglefri betjening er et dejligt tiltag i bilverdenen er det her os tænkt som et muligt tiltag herinde. Medmindre jeg selfølgelig er den eneste der har den holdning....
12. mar 2013 00:26  

4

Folk med logitech mus (sikkert os andre) har ligeledes en knap bag hjulet der kan bruges på samme måde, da hjulet hos nogle har andre funktioner.

Et andet forslag kunne være preview af indlæg, dvs muligheden for at se et post, før man poster. Omend det måske er en smule spild nu hvor man kan redigere frit efter det er postet.
12. mar 2013 07:25  

5

"Shift+click" = nyt vindue
"Ctrl+click" = nyt faneblad

Hav en god tirsdag derude =)
Tjuhej hvor det går!
13. mar 2013 16:09  

6

Spørgsmålet har været oppe flere gange, og det er svært at give et godt svar. Generelt vil jeg mene, det er praksis på nettet, at links åbner i samme vindue.

Problemet er jo, at hvis er er som nu, kan man selv vælge (f.eks. ved at højreklikke, klikke på hjulet eller ctrl+klikke) - men hvis links åbner i et nyt vindue (eller ny fane i nogle browsere), er alle tvunget til det hvad end man vil eller ej.
Fiat Grande Punto MY08 "Rosso Ciliegia" - Den falske Swift!
13. mar 2013 19:23  

7

Så er det jo så nemt smilie
Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio