logo banner
19. jun 2014 07:42  

Min bil sætter ud

Hej Alle,
Ja jeg er altså lidt desperat,Jeg har derfor meldt mig ind i høbet om at der måske er et par stykker der er lidt klogere end de værksteder jeg har været på indtil nu. ( Jeg skal nok liste af igen, hvis og når jeg måske har fået lidt hjælp)
Jeg har en Suzuki men ikke en Swift, men en Grand vitara 2,0 glx fra 2006 benzin. Historikken i efteråret lyser motor lampen, jeg kører på værksted og de skifter tændrør da tester viser tændingsproblem. Jeg kører glad og og stort set ingen problemer før end ca marts 2014 her lægger jeg mærke til at den ligesom sætter ud mærker det mest på mororvej, autopilot og 120 km, det bliver måske en smule værre i løbet af et par mdr. En aften i juni sidder vi så og leger med aircondtion og finder ud af at den ikke virker ordentlig, mens vi sidder og trykker på knapper lyser motor lampen igen. Næste morgen køre jeg på værksted og testeren viser et katalysator problem, mekaniker nulstiller. Herefter lyser den ikke igen jeg får aircondions lavet og kører endnu en gang på værksted for at få kigget på det der med at den ligesom hugger/ sætter ud. Han skifter tændrør da han siger den viser tændings problem. Jeg kører igen afsted i bilen og problemet er der stadigvæk. Nu begynder jeg så at sidde og leg med airc igen og opdager at når jeg slukker for airc. så kører bilen jævnt og når jeg starter airc. igen så starter den med et hug og fortsætter ujævn.
Og nu er det så at jeg drømmer om at en herinde måske har nogen bud på hvad det kan være da jeg er en lille smule træt af at kører på værksted igen uden at vide lidt om hvad det er.
Er yderst taknemmelig for lidt hjælp.

19. jun 2014 09:16  

1

Lyder som om at dit tændings system mister strøm når du bruger airc, muligt at det hjælper at nulstille styreboksen, den kan også være defekt, prøv at fjerne - polen på batteriet i en 10 minutters tid, ingen garanti for at det hjælper, har du kode på radioen så værd sikker på at du har koden.
22. jun 2014 22:08  

2

Har du fået skifte tændspoler? Hvem har kigget på den? Det lyder som der også er for meget væske på A/C
22. jun 2014 23:20  

3

Man skal ikke skifte tændrør så tit. Hvis katalysatoren er stået af skyldes det højest sandsynligt at tændspolen på en af cylindrene er dårlig, så kommer der benzin ned til katalysatoren og det kan den ikke tåle. Hvis du har kørt langt med den nye katalysator kan den højest sandsynligt være ved at blive defekt. Jeg ville nævne det for værkstedet, da katalysatoren ikke tåler ret meget benzin før den kollapser
24. jun 2014 22:29  

4

Hej tusind tak for svar. smilie til dig Robin ja har selv tændspole under mistanke. Men hvor er det så at air.c kommer ind i billedet eftersom det bliver værre når den startes.
IP vi har nulstillet det hjalp ikke.
Suzuki problemet var der også inden vi fik lavet service på air.c smilie smilie smilie smilie smilie
26. jun 2014 17:12  

5

Ok det var kun hvis det efter de have lavet service på a/c så have de nok fyldt for meget væske på. ..som jeg også skrev til dig tændspoler og det ved alle suzuki værksted derfor at jeg skrev ved der havde lavet den, for det lyd ikke til at Være et suzuki værksted
28. jun 2014 11:34  

6

det er svært at sige hvorfor det bliver værre når din AC kører, men motoren bruger jo flere kræfter når den er tændt, så det er måske noget med belastningen at gøre
Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio