logo banner
6. jul 2015 13:09  

Baggrunds farve

Hey,

Den hvide baggrunds farve, den SKRIGER i øjne - man bliver træt i øjne af at kikke på siden.

Det ville være meget mere behageligt at læse på siden hvis baggrunds farven f.eks. var den lysegrå farve der i toppen af indlæggene, og så kan toppen af indlæg laves lidt mørkere - så vil siden være meget mere behagelig at se på og ikke så skrigende som den er med den hvide baggrunds farve.

Vil man jage folk væk, er det en af måderne at gøre det på - lave noget man bliver træt af at se på, så holder man op med at se på det.

Jeg har prøvet at vende mig til det, men det er stadig det samme som første gang den skrigende hvide baggrund så dagens lys.

Just my cent.
MVH                                                                                                 Lorte hvide baggrund.. så ton da den baggrund lidt...

6. jul 2015 17:24  

1

smilie smilie smilie
Justerer kontrasten og hvidbalancen på din skræm KS, det er nok mere der problemet ligger...
7. jul 2015 13:18  

2

Gid det bare var det, men det er det desværre ikke.

Se her: www.bilgalleri.dk der er intet der skriger i øjne og derved faktisk mere læseligt.

Det kan ikke være rigtigt at man skal skrue ned for lyset på suzukiswift.dk og op til normal igen når man forlader siden, eller sidde med solbriller på.
MVH                                                                                                 Lorte hvide baggrund.. så ton da den baggrund lidt...
Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio