logo banner
10. feb 2016 21:23  

Midten og general forsamling 2016

Så inviteres der til årets store lands træf for hele Swift klubben .
Træffet kommer til at foregå cirka midt i Danmark, deraf navnet "Midten". I år byder Suzuki forhandleren MelFar Bilcenter i Middelfart velkommen og ligger plads til klubbens biler imens de byder på lidt at drikke. Udover hygge og sparke dæk træf, indkalder klubbens bestyrelse også til general forsamling ved samme lejlighed og beretter om klubbens aktiviterer og året der er gået. Mere info kommer ud senere. Vi håber på godt solskinsvejr og glæder os til at se en masse medlemmer nye som gamle og selvfølgelig en masser flotte swifter både standard og stylet (-:

Der kommer mere info senere

23. feb 2016 20:02  

1

Info tillæg 😀
Melfar biler tænder op i grillen på dagen så der vil være pølser til alle.
31. mar 2016 19:27  

2

Vi blir rigtigt mange til træffet, super godt at se smilie

Uploadet fil


7. maj 2016 12:22  

3

24/4/16 var der vist møde i midten
hvorfor kommer der ik noget op her om hvordan det gået,samt fotos???
eller er det kun på FB det forgår godt nok underligt.for ja der er stadig nogle som ik gider FB
men syntes ærligt det for dårligt at 14 dage efter mødet at der intet er at se på hjemmesideen, hvorfor så have den her side??
Lev Livet
7. maj 2016 23:44  

4

Jo.
Vel fordi det/de ligger på FB (mere end 60 stk.)
Ja, der er 548 medlemmer inkl. din kone, hehe. Samme her, jeg måtte grave min profile frem (bruger den ikke) for at kikke derind pga. dit indlæg her.
Ja. Siden her er død, desværre.
(har svaret dit indlæg linje for linje, hehe)

Men en god ting var der ved FB da jeg var derinde, de har tonet baggrund bare en lille bitte smule med gråt så den ikke skriger i øjne som denne her side gør.
MVH                                                                                                 Lorte hvide baggrund.. så ton da den baggrund lidt...
8. maj 2016 12:49  

5

Hovhov jeg nævnte ikke noget om konen hehe.
men ja det sku sørgligt det gået så meget ned af bakke at det kun er FB der tæller,for sådan har det været længe her.
smid en sms kim når vi ska i drivein,for nytter ik oprette noget herpå jo
Lev Livet
8. maj 2016 15:50  

6

michael jeg kan ikke svare på hvorfor folk ikke har lagt fotos op endnu men referatet er i gang med at blive gennemgået og bliver lagt op her på siden som det eneste sted og et link herover til på fb(samme blev gjort med indkaldelsen til generalforsamlingen)

jonas har i en længere periode arbejdet på at forbedre integrationen mellem fb og hjemmesiden så vi havde et meget bedre samspil mellem de to steder for rigtig mange medlemmer på fb vidste ikke hjemmesiden fandtes før vi fortalte det til midten dette viser hvor verden er på vej hen at de sociale medier tager mere over og hjemmesider skal forsøge at integrer sig med sociale medier og det har vi et længere projekt i gang med men det tager altså lang tid at få sat op samt testet igennem

jeg har ingen fotos fra træffet selv og kan ikke lægge andre medlemmers billeder op her på siden på baggrund af copyright reglerne for ellers ville jeg gøre det
8. maj 2016 19:24  

7

Hej,
Jeg har tænkt at ligge billeder op, men min computer er nede pt smilie
Lige så snart jeg har fået styr på det så kommer de. I skal self ikk snydes...

Og som Christian siger så blir der arbejdet på at forene Facebook og hjemmesiden, så alle kan få del af løjerne smilie
8. maj 2016 23:45  

8

Nååå lidt provokation så kom der lidt liv, hehe smilie

Var det ikke en idé at arbejde på at få liv i siden her i stedet for på FB?
Sådan som det er nu er det jo faktisk flyttet helt og aldeles over på FB som jeg ser det.

Billeder af bl.a. mad, babyer, morsdag blomster, løbeture osv. er faktisk ret uinteressant - jeg synes det virker lidt som "se mig se mig". Bare min mening og der er vi heldigvis forskellige smilie

Mik, jeg kikker forbi her en af dagene.
MVH                                                                                                 Lorte hvide baggrund.. så ton da den baggrund lidt...
9. maj 2016 07:58  

9

Endure, jamen det har jo så taget flere år at fixe mellem FB og her,som stadig ik virker
sociale media som overtager, ja det da kun noget man selv er med til at gøre,med alt som folk oploader af fotos og hvad de fortager sig i livet,ja sorry men gaaaab.

For det jo ik første gang jeg nævner det om at i/man lader alt forgå på FB
ja jeg har ik FB da ik kan se nogle grund til det,Google rules og virker

Men håber i snart for det til at funke for ellers dør den her side hurra for sociale biiiiip
Lev Livet
10. maj 2016 21:43  

10

Håber helt klart der kommer en opdatering af siden, som er brugbar.
I har begge ret i at det meste foregår på FB, men i må også tænke på at den store tilgang af medlemmer vi har fået de sidste par år, udelukket skyldes at Facebook gruppen er kommet til...
Vi når bredere via de sociale medier og samme vej går alle de andre klubber. Hvis vi bare havde sat os hen og intet skridt havde taget, ville klubben ha" været død nu! Det er rene facts. Vi er blevet mange flere der deltager i træf osv. Vi har haft denne diskussion oppe før og vi blir nok aldrig helt enige smilie men syntes i skal overveje den Facebook profil igen, i behøver jo ikke bruge den til alt muligt andet der ikke interessere jer, den kan jo tilpasses til det i ønsker.


11. maj 2016 22:09  

11

Ja Facebook er kommet for at blive.
Det er lidt synd, at det går ud over de traditionelle hjemmesider.
Jeg kommer fra en anden bilklub (caravelle.dk) og deres hjemmeside er også næsten gået i stå, især efter at man indførte betalt medlemsskab.
For nogle år siden startede jeg derfor en Facebook gruppe, der hedder Caravelle og den har lige nu knap 300 medlemmer fra hele verden.
Den Brune Bisse
Suzuki Swift Dualjet 90, 2015
14. maj 2016 00:02  

12

Nu er facebook gruppen altså ikke flere år gammel såe........og de som ikke selv er på facebook skriver typisk at det eneste der foregår på facebook er skriverier om "babymos, mad og -se mig- ", men den slags skrives der altså intet om i facebook gruppen for swift owners. Og som andre så rigtig skriver kan ens egen facebook profil jo sættes op til kun at vise det man gider se på. Når det så er sagt, så er vi nok alle enige om at det er lidt ærgelig at denne hjemmeside sygner lidt hen, men forhåbentligt vil den forhåbentlige snarlige "sammensmeltning" af hjemmeside og facebookgruppen rette lidt op på det, så at opslag på facebook automatisk bliver slået op på hjemmesiden også. Og så kan vi jo alle være super tilfredse igen.... smilie
14. maj 2016 06:30  

13

Linken på forsiden har været der i 2-3 år nu, sååe....

Det der hvad folk der ikke er på FB "typisk" skriver er et eller andet du har grebet ud af luft.... Jeg har lige været derinde igen, og igen var det "se mig" - billeder af en der havde købt ny MC, billeder og forklaring på en 108 km. cykeltur osv.... Hvad skal jeg bruge det til?

Det siger sig selv at Swift gruppen på FB handler om Swift"er.... smilie
MVH                                                                                                 Lorte hvide baggrund.. så ton da den baggrund lidt...
14. maj 2016 13:30  

14

facebook gruppen kom til for 1½ år siden cirka og vi begyndte først at kigge på sammensmeltningen et stykke tid efter lad os sige for cirka et år siden men sammensmeltningen tager mere tid at lave selv hvis vi betalte 3 mennesker(fuldtid) for det end det ville tage mig at renovere en gammel bil hele vejen igennem som hygge projekt da det er to kørende setups som vi ikke kan lave store ændringer i uden det på virker medlemmerne samt vi er nødt til at arbejde indenfor de begrænsninger dette og facebooks setup(som vi ikke kan ændre på) giver og det tager tid

vi har haft et par mulige setups oppe og vende men alle har desværre ikke virket og derfor forsøger vi at lede videre
17. maj 2016 15:43  

15

Et lille indspark herfra ang. Facebook og hjemmeside.

Først vil jeg indrømme at jeg ikke har været på hjemmesiden længe pga. FB opfylder mine personlige kriterier pt., men det var her jeg stødte på klubben først.

Jeg er selv stor fan af dedikerede fora fremfor FB, pga. overskuelighed, emne-inddeling og søgemuligheder, specielt hvis man ikke lige er den type der har lyst til at virke helt uvidende med evt. spørgsmål.

Har personligt fundet utallige svar ved selv at søge her på hjemmesiden igennem tiden.
Hvis jeg eller andre skulle have spurgt om de samme ting på FB, havde der være alt for mange indlæg der og folk har trods alt også en grænse for hvor mange gange man gider svare på de samme spørgsmål.

Måske kunne man arbejde på at få lavet et "opslagsværk" og henvise til hjemmesiden for at få mere liv her.
Man kunne f.eks. tage mange af de gentagende spørgsmål på FB, såsom dækstørrelser/fælgdimensioner/sænkning/osv... og få det systematiseret udfra model/årgang.

Hvis man vil forsøge sig med at lave en go integration mellem de 2 sites, så sæt fordele/ulemper op ved de forskellige formater og arbejd udfra det.
Man kommer ikke udenom at FB f.eks har en kæmpe force i det hurtige svar, samt salg/køb/bytte helt sikkert er nemmere, specielt for de "uindviede" i kundskaben af at lave et fint indlæg på hjemmesiden hvis man ikke forstår sig på Tags til at indsætte billeder/links/osv..

Ang. dem som ikke har/bruger FB pga. diverse årsager (hader selv alle de der selvpromoverende post"s om folks utrolige børn/bedrevidende/se hvad jeg spiser/osv.), I kan jo bare lave en anonym FB-profil udelukkende til Suzuki-klubbens side.
Bare et forslag.^^ smilie

-----------------

Sidst men ikke mindst, så undrer det mig at man vælge at lægge referatet op i Word-format, det er trods alt ikke alle som har Word eller mulighed for at åbne formatet, hvorfor ikke lave det som PDF, så vidt jeg ved kan det læses af stort set alle, på tværs OS-platforme.
Og i referatet er der nævnt et bilag, hvor finder jeg det??
Tjuhej hvor det går!
5. jul 2016 21:33  

16

Endnu en grund til at holde sig LANGT væk fra fjæsbog.

I dag trykkede jeg på linken på forsiden til FB - så ville FB have at jeg tog et billede af mit ID legitimation og upload til dem, de må da være SINDSSYGE!

Man tager ALDRIG et billede af sit ID legitimation og upload det på Internettet - ID legitimation er noget man KUN fremviser til offentlig myndighed eller politiet. Det er private personlige informationer som ikke raver FB eller andre.

FB beskylder mig for at have flere konti eller jeg ikke udgiver mig for den jeg er - de er total sindssyge. Det eneste sted jeg har mere end en konto er i min bank og jeg lyver aldrig. Dernæst har jeg fast IP, de kunne bare kikke i deres log, så vil de se der er kun en konto fra min IP.

Det de nok ikke kunne tåle, er nok der stod kun mit navn og fødselsdato, intet andet, ikke engang et billede. Så der er ingen informationer de kunne sælge og tjene penge på. Jeg har aldrig og kunne aldrig finde på at trykke på en reklame-banner - så jeg er bare en total fiasko kunde for FB, det er problemet.

Så nu har FB deaktiveret min konto, ROFL.

www.facebook.com/help/136370616501015 De er professionelle og så kan de ikke engang oversætte rigtigt.
Se hvor mange steder de skriver "vores politikker" hvor der burde have stået "vores politik" eller "vores politik er:", det er jo totalt PINELIGT, hahaha.
MVH                                                                                                 Lorte hvide baggrund.. så ton da den baggrund lidt...
6. jul 2016 19:25  

17

Jeg skrev en sidste mail til FB - I guder, man har et standpunkt til man tager et nyt og det kan åbenbart gå ret hurtigt, hahaha.

(Mit Engelsk er ikke det bedste)
Når I beskylder mig for at have flere konti eller ikke være den jeg udgiver mig for at værer, må I regne med jeg reager på jeres FALSKE beskyldninger!
Jeg har ALDRIG udgivet mig for at være en anden end jeg er - Jeg har ikke flere konti nogle steder, kun i min Bank.
Jeg er ikke et pattebarn som I er - Hvis I kikke på min fødselsdato vil I se at jeg fylder faktisk 52 år om få dage.

Jeg er da ligeglad, I kan bare slette den. Jeg bruger som sagt næsten aldrig FB!
Efter jeres beskyldninger, vil jeg ALDRIG bruge FB igen!

Jeg kan kun sige: Facebook Team er dummere end andre folks børn, hvor er det sørgeligt for deres forældre, haha

Med venlig hilsen med håb om at Facebook Team vil blive voksen en eller anden dag, haha

When you accuse me of having multiple accounts or not be who I pretend to attend, you have to expect I react to your FAKE accusations!
I have NEVER pretended to be other than I am - I do not have multiple accounts in some places, only in my Bank.
I am not a pattebarn as You are - if You look at my birth date you will see that I fill actually 52 years in a few days.

I don"t care, you can just delete it. I use as I said almost never FB!
After your accusations, I"ll NEVER use FB again!

I can only say: The Facebook Team are more stupid than other people"s children, how sad it is for their parents, haha

Best regards with hope on the Facebook Team will grow up some day, haha


Til dette fik jeg dette svar:
Hi Kim,

Tak, fordi du har bekræftet din identitet. Vi har genaktiveret din konto, og du burde kunne logge på den nu. Du kan tage nogle forholdsregler for at sikre, du ikke mister adgangen til din konto igen:

– Bekræft din konto. Se, hvordan du bekræfter din konto, i Hjælp: www.facebook.com/ ................
– Overfør et profilbillede, og sørg for at bruge dit rigtige navn og din rigtige fødselsdato – Send kun beskeder og venneanmodninger til personer, du kender personligt – Overhold Facebooks fællesskabsregler: www.facebook.com/ .......

Vi opdateringer fra din supportindbakke: fb.me/ ..........

Tak.

Julie
Community Operations
MVH                                                                                                 Lorte hvide baggrund.. så ton da den baggrund lidt...
7. jul 2016 13:21  

18

Hansen;
Der blir arbejdet på at integrerer Facebook og hjemmesiden bedre. Det har også været vendt i flere indlæg allerede både her og på FB smilie Med hensyn til referatet, så kan det sagtens åbnes selvom man ikke har Word. Det bilag der henvises til, var lagt op sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen og omhandlet forslaget om at man fremover kan afholde generalforsamlingen i Maj måned istedet for April smilie Så alt er i orden smilie

KS;
Stop nu dit Facebook brok, du blir ved og ved i indlæg efter indlæg. Det er ikke særligt konstruktivt.
Hvis du så gerne vil klubben - FB eller ej, så forstår jeg ikke hvorfor du ikke deltager i de træf og arrangementer som der har været de sidste par år? Prøv at være positiv omkring det istedet for at male hjemmesiden rød af negative indlæg. Det holder ikke liv på siden ihvertfald. smilie De kolde facts er altså bare, at klub hjemmesider blir brugt mindre og mindre og Facebook og Instagram fx vinder frem. Det samme gælder som mange af de andre bil klubber.
7. jul 2016 15:34  

19

Xenomorph skrev:
KS;
Stop nu dit Facebook brok, du blir ved og ved i indlæg efter indlæg. Det er ikke særligt konstruktivt.
Hvis du så gerne vil klubben - FB eller ej, så forstår jeg ikke hvorfor du ikke deltager i de træf og arrangementer som der har været de sidste par år? Prøv at være positiv omkring det istedet for at male hjemmesiden rød af negative indlæg. Det holder ikke liv på siden ihvertfald. smilie De kolde facts er altså bare, at klub hjemmesider blir brugt mindre og mindre og Facebook og Instagram fx vinder frem. Det samme gælder som mange af de andre bil klubber.

X, hold dig til sandheden, tak.

Det er KUN omkring FB jeg har været negative fordi det er noget lort og det har dræbt siden her. Så vidt jeg husker er det kun i denne her tråd jeg har brokkede mig over FB - hvis du er heldig kan du måske finde en tråd mere hvor der står noget om FB, men jeg kan ikke huske det og jeg gider ikke se efter.

Her det sidste lange stykke tid er der ikke ret mange der har svaret når folk har spurgt om noget - jeg har på en del (de få tråde der har været) og det har overhoved ikke været negativt.

Det kan vist tælles på mindre end en hånd hvor mange der har været (træf og lign.) det sidste år eller 2. Og så skal det også lige passe ind med andre ting man skal, det kan konflikte ind i mellem, så må man vælge - er det familie vs træf, så ved jeg godt hvad jeg og de fleste vil vælge.

Så jeg synes dit angreb er meget uberettigede.
MVH                                                                                                 Lorte hvide baggrund.. så ton da den baggrund lidt...
7. jul 2016 17:13  

20

KS;

Måske er tiden bare løbet fra hjemmesiden... Som jeg tidligere har skrevet i andre indlæg, så er FB gruppen meget aktiv og der er masser af liv i denne klub. Hjemmesiden her lå allerede så småt stille hen, inden FB gruppen kom til. Det er også nævnt før. Rigtigt nok så har du svaret på nogle af de få indlæg der har været på siden. Helt fint smilie og det har ikke været negativt. Dog har du også førhen udover denne tråd, nævnt din utilfredshed med at vi glemmer hjemmesiden og ikke opdaterer den. Så helt uberettigede syntes jeg ikke det er.
Mht til træf så har der været masser i mere eller mindre grad. Midten er selvfølgelig det store hvor mange kommer, men udover det har der været mange små træf, bl.a. det i forbindelse med JDMSocietyDK for et par uger siden. Jeg er udmærket godt klar over, at man ikke kan garanterer alle kan på en given dato, men jeg håber da du engang kan deltage. smilie
Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio