logo banner
30. mar 2017 18:21  

Bananmanifold

Hej alle .

Ville lige høre om der er nogen der har haft evt
Problemer angående montering af bananmanifold og med problemer mener jeg lambda sonde.
Eller er det bare lige tilogså køre det.

Tak på forhånd.
Mvh Dennis krog
TWISTER28

2. apr 2017 16:34  

1

Jeg havde en på min Swift 2011 - lambdasonde 2 havde jeg spændt fast på et alu. rør i det fri. Det gav fejlkode 2270 som betyder for mager blanding på lambdasonde 2 (mærkeligt når den sidde i det fri, hehe).

Køre man kun korte ture (max 4-6 km.) tænder motorlampen aldrig. Køre man en lang tur, så vil motorlampen tænde næste gang man køre i bilen efter 6-10 km.

Nogle fejlkoder skal registres 3 gange før motorlampen tænder - dvs. nogle fejlkoder holder systemet øje med først før det tænder motorlampen.
2270 er en af dem der holdes øje med - dvs. den kommer ind under "pending code" og sletter man den der, vil motorlampen aldrig begynde at lyse.
Jeg kikkede efter "pending code" hver gang jeg havde kørt en tur på mere end 6-8 km. og slettede den hvis den var der - derved lyste min motorlampe aldrig.

Sætter du begge lambdasonder i bananen, vil du få fejlkode på defekt cat (kan ikke huske hvad koden nr. er) som kommer mens du køre - det er ikke til at styrer.
MVH                                                                                                 Lorte hvide baggrund.. så ton da den baggrund lidt...
2. apr 2017 22:49  

2

det giver god mening den siger mager blanding, da lambdasonden måler ilt/benzin forholdet, da den er ude i det fri er der ikke noget brændstof og derved er blandingen mager smilie
5. apr 2017 11:46  

3

Robin, mon ikk" "(mærkeligt når den sidde i det fri, hehe)" var ironisk.
MVH                                                                                                 Lorte hvide baggrund.. så ton da den baggrund lidt...
Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio