logo banner
19. jan 2018 19:29  

Overvejer en swift fra 2011

Hej alle,
Håber det er et ok forum, som jeg poster i.

Jeg står og gerne vil have en swift. Jeg har kig på en fra august 2011, som står til 65000. Det er en 3d, hvilket jeg kan leve med.
Den har kørt lige over 60000 km, dvs. ca 10000 om året siden ny, hvilket jeg synes er meget fint. Jeg kan dog ud fra området osv regne ud at det er en person, som har kørt stort set udelukkende bykørsel. Da det er benzin, så er det jo ikke et problem, men tror I det kan være et problem for hvor godt den holder?
Desuden blev den sendt til omsyn allerede ved 2. syn pga. positionslyset ikke virkede i højre side samt kuglekobling havde en defekt. Det er lavet nu og blev selvfølgelig godkendt efterfølgende. Det er ikke meget alvorlige ting, men alligevel. Den gik ikke igennem syn allerede 2. gang. Det lyder ikke så godt, selvom det var småting.

Synes I det lyder som en fin bil? Jeg synes prisen er god (selvom det er en 3 dørs), men vil helst ikke stå og betale lange mekanikerregninger på den. Ved godt I ikke kan sige noget specifikt uden at kende bilen, men hvordan lyder det generelt for jer? Evt erfaringer med lign situationer smilie

Mvh

30. jan 2018 18:26  

1

Hej Emilie,

Swiften er generelt en solid bil. De fejl den nævnte bil har er små ting, men skal selvfølgelig udbedres.
Hvis den har kørt meget by kørsel, så tjek for mislyde og dårlig gearskifte. Gearkasse lejer kan være sårbare på nogle modeller. Du kan evt. søge optagelse i vores gruppe på Facebook, og følge med der.


Mvh
Glenn smilie
3. feb 2018 17:22  

2

Hej Glenn
Tak for svaret. Er endt med at købe en swift fra 2012, som er noget mere velholdt. Er rigtig glad for den. Hvad hedder facebook-gruppen? Andre må self. også gerne svare smilie
3. feb 2018 17:24  

3

P.s. Jeg har selv fundet gruppen, og har søgt om medlemskab smilie
Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio