logo banner
23. mar 2009 11:41  

Mulighed for fælles træf ved F-Day

Lørdag den 29. august afholder K&M Event det største Ferrari Event i Danmark på Padborg Park. Eventet afholdes fra kl. 8-16 og der vil være masse for forskellige indslag, konkurrencer, spændende stande, udstillinger m.v. Læs evt. mere om eventet på f-day.dk.

Vi har fået mulighed for samtidig at afholde et Swift-træf på p-pladsen foran Padborg Park. På den måde kan alle besøgende også kigge forbi vores træf/stand og se, at man sagtens kan få en lækker racer, selv om der ikke står Ferrari bagpå smilie Samtidig får vi mulighed for at besøge selve Ferrari-eventet for en beskeden pris (80 kr. pr. person). Desuden kan der købes co-driver ture i Ferrari’erne i forskellige prisklasser.

Hvis der er interesse for det, kan der evt. blive mulighed for - imod betaling - at tage et par runder på Padborg Park i sin egen Swift! Det ser nemlig ud til, at der er et ”hul” imellem kl. 8 og 9, hvor der er plads. Prisen kommer til at afhænge af, hvor mange der er interesserede i at køre.

I første omgang vil jeg høre, om det er noget, der har interesse. Er der nogen, der kunne have lyst til at møde op til sådan et træf ret langt sydpå? Og kunne det være aktuelt at finde en god pris på at få lov til at benytte banen en times tid om morgenen?

Uploadet fil

Fiat Grande Punto MY08 "Rosso Ciliegia" - Den falske Swift!

23. mar 2009 11:50  

1


KLAR .........................
jeg skal med
bare få lavet den tilmelding
23. mar 2009 12:01  

2

Jeg er på det sikkert ...

Suzuki Swift 1,5 VVT GLX
Har den Sammen med Kæresten. Frk Tazmania
23. mar 2009 12:07  

3

Hvorfor så LAANGT VÆK!
24. mar 2009 09:01  

4

Jeg er klart frisk, har heldigvis fri den weekend da jeg går på skole til den tid, så jeg kan klart sige jeg kommer.. smilie
24. mar 2009 18:13  

5

ja den er jeg med på.... bor jo lige i nabo laget..... smilie smilie
25. mar 2009 11:00  

6

Jeg kan så tilføje, at vi i øjeblikket er ved at undersøge om Suzuki Danmark kunne tænke sig at benytte lejligheden til at blive samarbejdspartner med F-Day. Mere om dette følger.

Alt afhængig af, hvor stor interesse der er for dette event vil vi kunne tilbyde en lækker buffet, samt evt. rundstykker om morgenen, for de der kommer tidligt og kører på selve banen. Hvis antallet af deltagere er stort nok vil I kunne have banen i 1-2 timer.

/Morten - K&M Event
29. mar 2009 19:27  

7

det her er simpel hen bare noget vi skal have fikset ... kunne så total vildt... smilie smilie
Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio