logo banner
19. jul 2009 19:23  

Guide - Beklædning med kunstlæder

Hey Swiftere

Så er jeg kommet til step 2 i min lille guide som kort vil beskrive hvordan man kan beklæde sit armlæn med kunstlæder! smilie Billeder af projektet kan ses på min profil

Til dette projekt skal der benyttes følgende:
- Kunstlæder
- Kontaktlim
- Skruer
- skriver

Kunstlæderet købte jeg i Carsound for 200 kr og der er mere end nok. Skruer og skriver koster ca. 50-100 kr! og limen koster ca. 40 kr pr tube.

Lets go!

1) Det første man skal gøre er at afmontere armlænet fra selve døren som holdes fast af 12-15 sorte plastiksvejsninger. Disse skal skæres af med en hobby-kniv og det kan godt tage lidt tid!

2) Når armlænet er afmonteret skal vi igang med at trække kunstlæder. Påmonter kontaktlimen på både armlænet og læderet og derefter brug en handske til at glat limen ud ( MEGET VIGTIGT!!! ellers kan det ses efterfølgende ) vent 30 sek og påfør læderet på armlænet. Ved lige overfalder er det nemt at arbejde med men der hvor det buer kan det være lidt sværer. Når du skal trække over buer skal du trække i læderet for at undgå grimme folder ( du kan evt opvarme læderet med en hårtørrer før, kan gør det lidt nemmere ).

3) Skær overskydende læder væk og skær hullerne fri for læder!

4) Påmontering af armlænet igen sker ved skruer og skriver! Der skal ca. bruges 5-6 4mm skruer til hver dør og ca. 15 skriver til hver dør! Skruerne med skriver skrues ned der hvor der før var plastiksvejsninger smilie

Når du arbejder med dørsiden og påmonterer vil jeg råde dig til at lægge en pude eller et tæppe på bordet så du ridser døren mindst muligt. Hvis du skulle være så uheldig kan du se min guide om fjernelse af ridser på forumet!

God arbejdeslyst og skrive endelig hvis der er nogle spørgsmål eller rettelser/fejl

/Bakermann

19. jul 2009 19:42  

1

super nice Arbejder. min egen lille bager søn smilie

19. jul 2009 19:49  

2

haha :P ja hvornår skal vi så igang med dine dørsider? :P
22. jul 2009 11:23  

3

jeg har også været i gang med at montere Kunstlæder.
1) Det første man skal gøre er at afmontere armlænet fra selve døren som holdes fast af 12-15 sorte plastiksvejsninger. jeg har brugt en Loddekolbe til at varme alle plastiksvejsninger dette syntes jeg er meger næmere.
. jeg har brugt
Spraylim på de store flader og Limepistol på de små flader. smilie smilie
Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio