logo banner
30. nov 2009 19:34  

ny suzuki alto

hej alle

Så tror jeg min mor blev overtalt til og købe en alto. Vi fik en sindsyg god handel med bilcenter fyn i odense. Bil for 122600 sat ned til 108000kr smilie det var det bedste han kunne gøre. Så i morgen vil jeg se hvad vi ellers kan få med til den. Er der nogen herinde som har nogen erfaringer med alto.

Mvh

jakob
[Slettet bruger]
jakoblt

2. dec 2009 01:20  

1

Kan det ikke næsten bedre betale sig at lease i de her tider? Ved jeg min mor har gjort med sin nye Opel. Virkelig mange fordele ved det smilie Undersøg det, hvis det ikke er for sent.
2. dec 2009 15:15  

2

Skal nok blive sjovt når folk skal levere deres leasede biler tilbage og finder ud af alt det der står med småt koster kassen. Har en kammerat der leasede en Bmw og det har han bittert fortrudt. Da han leverede den tilbage pga. den blev tjekket i hoved og r... og det mindste skulle han betale for. Det blev dyrt smilie
3. dec 2009 09:59  

3

Det jeg har set rundt omkring om leasing viser oftest at små biler er for dyre at lease, bare på papiret over ydelserne, og dertil kommer evt. ekstra omkostninger for ekstra km, skader osv. Der skal ihvertfald regnes godt på det
22. maj 2018 16:29  

4

Umiddelbart vil jeg ikke tro, der er nogle fordele ved leasing af en suzuki alto. Når det så er sagt, så er der kommet mange utrolige attraktive tilbud på små biler de seneste par år.

Vil du vide mere om leasing kan du gøre det på denne url: https://privatleasingafbil.dk
Få op til tre gratis tilbud på leasing på: goleaseit.dk/
Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio