logo banner
14. sep 2011 18:51  

Hvor er vores Swift klub på vej hen???

Efter en sviner jeg fik på et af mine indlæg her til aften, som var ment sjovt og med smiley, og noget internt med Jørgen(svimme) og jeg, så slår det mig, hvor er vores elskede Swift klub på vej hen af, synes der har været mange personlige angreb herinde, er det noget vi ønsker her på vores forum, fordi hvis det er det vi ønsker så skal vi jo bare lade stå til, synes at tonen var MEGET anderledes bare for under et år siden, sammenholdet i klubben er der slet ikke mere, det ser vi jo også tydeligt til vores træf, hvor vi i 2009 var over 70 swifter til vores "træf i midten" og i 2010 var omkring 50 swifter, mens vi i 2011 var omkring 40 swifter til "træf i midten", og til julefrokosten kunne vi samle cirka 12-14 stykker af vores medlemmer, selvom det var en GRATIS julefrokost for VIP medlemmer. er det sammenhold???

Så hvilken vej ønsker vi medlemmer og bestyrelse at vi skal???

Personligt ønsker jeg at der skabes flere træf, det behøves ikke at være noget stort noget, der skal ikke så meget arbejde til at arrangere dette og mener også at klubben skal holde et par stykker, hvor vi mødes med de samarbejds partnere der er i klubben, hvor de kunne komme og præsentere netop deres produkter til den klubpris som vores hårdtarbejdende bestyrelse laver, evt en årlig begivenhed med mulighed for overnatning, ved træf er der meget større mulighed for at sælge de VIP kontigenter, som bestyrelsen ønsker.

Dette er ikke en sur gammel bonderøv som bare er tvær, men en som vil klubben det bedste og som synes at klubben er på vej nedad en vej som jeg ikke mener vi skal.

14. sep 2011 19:22  

1

Vil du give dig helt ret..

Den gang jeg meldte mig ind i denne klub, var jeg vildt glad.. Folk hjalp hinanden, og der var en virkelig fed atmosfære herinde.. Men som det ser ud lige nu, så må jeg sku indrømme at jeg fortryder lidt at jeg har givet 100kr mere for at være VIP medlem, for det ser jo ud som om at den her klub bare er på vej et sted hen.. Og det er nedaf.. Synes virkelig at folk herinde, skal tage sig vildt meget sammen..

Hvis jeg lige skal tage det indlæg op som du beskriver her, så kan jeg virkelig ikke forstå hvorfor du nærmest skal dræbes igennem skærmen..
For fanden, han skriver det med smiley, og hvis folk ikke kan se at det var skrevet i sjov, så skal de virkelig overveje at skrive i et andet forum.. For det var sku da så synligt som noget kan være..

Så min mening er, at hvis det bliver ved sådan her, så giver jeg ikke 100kr igen næste år, for at være VIP.. For det er spild af penge, når klubben er som den er.. EN BØRNEHAVE!!!!!
14. sep 2011 19:37  

2

Giver jer begge ret..

Synes desværre ikke tonen altid er lige pæn her inde.. smilie

Bare fordi man er uenige om noget eller synes det er noget værre vrøvl et andet medlem har skrevet kan man da i det mindste skrive tilbage på en anden måde eller helt undlade at svare/blande sig.

Vi skal alle også lige tænke os om en ekstra gang!! Vi vil gerne have flere og nye medlemmer til klubben. Men forstår egentligt godt hvis de bakker ud og vælger medlemsskab fra når de læser flere af de negative ting der bliver skrevet og personlige angreb som det Kreler fortæller om.

Jeg synes bestyrelsen gør et super stykke arbejde smilie
Det er trods alt et stort og gratis stykke arbejde de ligger i klubben for at gøre os alle tilfredse..
14. sep 2011 22:10  

3

Enig.
Hyggen i klubben er gået ud efter som behovet for penge er kommet ind.
Ugentlig kommer der "Slettet af moderator" i poster hvor en sølle sjæl vil sælge nogle stumper, men ikke er VIP.
Lad nu dem der vil være VIP. være VIP fordi de har er ønske om det.
Ikke lad dem blive VIP fordi vi skal lege Den Blå Avis, eller QXL med annoncegebyr.
For i realiteten er jo idag VIP-medlemskabet blot et annoncegebyr for mange af os.

Så skal et lille korps af bedrevidere fortælle at "hvis en ikke kan undvære en 100-kroners, når en har brugt så mange penge på bil. bla bla bla"

Og "vi trænger penge for at deltager på diverse shows".

Så ja, hyggen gik ud når der skulle penge ind.
Haha.....for et år siden var der ikke engang behov for moderatorer.


For min del kunne jeg meget meget bedre lide det hele før. Gratis forum for alle, selv om en ville sælge eller købe noget.
Ikke det store fokus på penge og hvad nu.
Hvis penge er så pokkers så vigtigt, hvorfor ikke bare sige nej tak til de træf der kræver penge?
Eventuel lade det hele deltagersummen gå lige av pungen dem der ville være med til det træf.

Jeg ser ikke hensigten med at klubben absolut skal være repræsenteret til diverse shows i Bella-senteret og andre steder, hvis vi så skal have et øget pengerpræs.
For mig virker det nogle gange som at det er vigtigere at klubben kommer frem blandt andre og at "vi viser os frem". Hellere holde klubben blandt os selv og hygge end at jage penge og anerkendelse.
For det er skam sikkert. At når penge bliver et behov kommer mange andre ting i skyggen, i jagten på penge.


Min holdning er som første trind.
Stop det vrøvl med at en skal betale 100,- for at kunne benytte "køb og salg".
Stop klasseskillet med at VIP får gratis mad, mens andre betaler.
Stop behovet for at promovere os blandt resten af Danmark, på bekostning av at skulle kræve ind penge.
Og hvorfor behøver vi fancy medlemskort med print og det hele. Har da aldrig været behov for det tidligere. Men jeg antager det er et led i den store trang til at promovere os ud ad og vise andre klubber for store vi er.

Det var da fuldt mulig at holde netsiden oppe via sponsorer tidligere, og diverse store biltræf stod en for selv.
Og vi har da haft mange hyggelige træf hos diverse Suzukiforhandlere med sponsorede præmier og det hele.

Tilbage til fortiden vil jeg sige.
15. sep 2011 10:47  

4

Kanon formuleret Tor Rasmussen det handler, vi skal bare sparke noget dæk.
15. sep 2011 19:27  

5

Lige mine ord Tor Rasmussen . smilie
Så er Swiften Solgt......
1,3 GLS 5 Dørs med Sorte Bagruder ,lædergearknop og Røhale sænket 40/40 17 tommer 205/40 GT Hækspoiler.
15. sep 2011 19:45  

6

Godt skrevet af både Martin og Tor. smilie
Synes desværre også at der sket meget med klubben siden jeg meldte mig ind for snart 2 år siden.. Hyggen er pist væk.. smilie Men der er findes jo heldigvis stadig folk herinde som hjælper andre når behovet er der... smilie Håber virkelig at hyggen kommer tilbage igen, ellers tror jeg desværre at klubben snart er fortid........ smilie
15. sep 2011 20:41  

7

Vi kan vist godt blive enige om at der har været nogen gange at tonen har været noget skarp. Det må vi jo bare gøre bedre smilie

Med hensyn til antal af tilmeldte til feks. midten, tror jeg bare at det er en tilfældighed at der er færre som har været med.
Feks. er det ik så længe siden at vi skulle begynde at betale lidt for at sætte ting til salg.Så det er ik det der har fået det til at falde.

Med hensyn til antal af træf/hygge , syntes jeg der har været ok mange at vælge imellem. Jeg vil selfølgelig også gerne have flere, men jeg tror også at jo flere træf der er kan være lidt medvirkende til at der ik er så mange tilmeldte.

Og jeg vil da også gerne benytte lejligheden til at rose bestyrelsen for det store arbejde som bliver lavet . og som vi jo på forskellige måder nyder godt af
15. sep 2011 20:51  

8

Jeg er DELVIST enig med nogle, og det er at tonen har ændret sig i de 3 år jeg har været med.. MEN det har folk jo også selv en indflydelse i.. Man kan jo ikke bare sidde og komme med kritik, især IKKE når det i alle nævner er FÆLLESSKAB.. Så skal vi jo være fælles om det.. Så nytter det ikke at folk bar sidder i krogene..

Men det er nu sådan at det ikke kun er noget en fissefornem bestyrelse har taget en beslutning om at klubben skal promoveres noget mere.. Nææ, det er mange medlemmer der har det ønske.. Og personligt syns jeg nu vi gør det meget godt.. Tag nu smart klubben som jeg syns gør det super godt, og jeg så godt vi kunne køre det lidt på samme måde, de kan til en hurtigt træf snildt samle 10-20 ja 40 smarter uden problem, og de giver vel og mærke over det dobbelte for at være medlem som vi gør. og der er hjemmesiden næsten helt lukket hvis ikke man vil betale.

Skal klubben tilbage til gammelt niveau må folk jo se at det er fremtiden, ALT koster penge idag, og personligt syns jeg 100 kr er latterlig billigt, det er IKKE engang 10 kr om måneden.. Hold nu op med at brokke jer.. Hvis ikke folk vil være VIP så lad være, alle er medlem på lige vilkår, dem der vil være VIP får bare flere fordele ud af det, fordi det ikke kun er et sponsorat. Vi arbejder på højtryk på at gøre det mere fordelagtigt at være VIP, bla med en masse gode samarbejdsaftaler osv.. Og ja det er markedspladsen en del af det at være VIP, og det var bla også en ønske fra mange medlemmer, fordi der kom intetsigende salgsannoncer..

Vi i bestyrelsen tager ikke bare beslutninger fordi vi kan, men fordi vi får mange henvendelser om ønkser på netop de punkter og så tager vi det op.

Fortsat god aften..

KUNZ
15. sep 2011 21:25  

9

Nu nævner jeg slet ikke VIP ordningen overhovedet, jeg er bekymret for klubben på længere sigt, jeg VED at vi mister medlemmer, for 1 år siden var vi tæt på 500 aktive brugere, nu er vi 437..... det er noget af et fald, og hvorfor gør vi det???

Min mening er den tone der bliver brugt herinde, man bliver svinet til, en mand på 79 år med 2 swifter bliver nærmes truet af en person herinde fra, uden i fra bestyrelsen giver ham en advarsel, eller simpelthen smider ham ud af klubben, DET HØRER INGEN STEDDER HJEMME.....!!!!
Og Kunz du gør det jo samme, med din tone om at det er latterligt billigt at være medlem osv, og at vi ikke skal brokke os, jeg brokker mig fordi jeg holder af klubben og gerne ser en fremtid for den, men synes det er gået meget tilbage efter vi blev mere "profesionelle" og i i bestyrelsen må jo have nogle meninger om hvordan vi kan gør klubben bedre for alle i Swift klubben!!

Jeg gør det her i klubbens interesse. Og jeg eller andre nævnere heller ikke noget om at i er en fisefornem bestyrelse, jeg ved at i arbejder hårdt, men de rabat aftaler har været på tale i 1½ år nu, og klub tøj har også været på tale i 1½ år.

Måske skal vi gøre den helt lukket som smart klubben, så man skal betale for at bruge siden..... måske skal vi gøre det endnu nemmere at få betalt de 100 kr, evt så man kan bruge Visa electro, mastercard osv, for vi må indse der er flest unge mennesker herinde og måske 70% af dem har et debit card... bare forslag


15. sep 2011 22:05  

10

Nu er smartklubdanmark så ikke en lukket klub
man betaler bare for at få adgang til alle ting presis som her dog 240 kr om året"
15. sep 2011 23:04  

11

Bare til info, så har jeg fuldt med i jeres debat, og jeg skal nok kommentere på det, skal bare lige finde lidt tid smilie
Hilsen /Johnny aka wagfun
Formand for SCD
16. sep 2011 07:27  

12

Som Johnny skriver så har vi fulgt med i debatten og vil kommenterer indlæget i løbet af weekenden når vi lige får tiden til det.

Men jeg vil lige hurtigt kommenterer følgende udtalelse

KRELER: Min mening er den tone der bliver brugt herinde, man bliver svinet til, en mand på 79 år med 2 swifter bliver nærmes truet af en person herinde fra, uden i fra bestyrelsen giver ham en advarsel, eller simpelthen smider ham ud af klubben, DET HØRER INGEN STEDDER HJEMME.....!!!!

I netop dette tilfælde har pågældende person faktisk fået en advarsel! Dog har vi valgt at give denne i en privat besked frem for at give en offentligt "Skideballe" da vi ikke ser grund til alle folk behøver læse dette.
Den forurettede person fik derfor også en privat besked om dette var sket, og at vi selvfølgeligt beklagede situationen! Samt at hvis dette gentog sig ville pågældende person blive udelukket fra klubben.

Så at sige vi ikke har taget hånd om det passer ikke!

Charlotte aka Bumle
16. sep 2011 08:02  

13

Ok det lyder godt.... Men jeg, vores medlemmer og kommende medlemmer kan ikke læse private meddelser...!! Så vi kan jo bare læse at der ikke er sket noget ved det. Der kunne skrives i forumet at personen havde fået en advarsel og der kunne skrives en måde hvordan man opfører sig på forumet generelt
16. sep 2011 12:53  

14

Kreler, din pointe er notere, syntes faktisk at det er en god ide, så jeg vil se på hvordan vi kan gøre det i praksis.

Hilsen /Johnny aka wagfun
Formand for SCD
16. sep 2011 14:11  

15

Goddag alle sammen.
Jeg vil prøve at komme med, nogle holdninger eller information, om i vil, til alt det i har skrevet om i tråden, hvor er klubben på vej hen???, og det er der vist ingen der kan svare på, men jeg kan da fortælle lidt om, hvad vi i bestyrelsen arbejder med fortiden, selv om at det faktisk var min mening, at jeg skulle i gang med et nyheds brev til jer.

Jeg vil gerne støtte jer i, at det er sørgeligt at folk ikke kan skrive pænt til hinanden, men efter hvad jeg ved, så sker det på alle offentlige foraer fra tid til anden, men det gør det jo ikke mere rigtigt. Derfor vil jeg opfordrer folk til at tage en dyd indånding, inden de kommer med deres sure opstød, for at tænke over om deres vrede kunne formuleres mere konstruktivt. Jeg er sikker på, at folk ikke mener det de skiver så slemt, for det er svært at formulere sig på skrift - et indlæg kan meget let tolkes forkert, som f.eks. Krelers indlæg. Min opfordring er: tænk jer om inden i skriver, det vil gavne os alle og skabe et bedre fællesskab.

Her er en reminder om vores forumregler.
Forum
I forummet på hjemmesiden bør diskussioner så vidt muligt holdes indenfor de rigtige kategorier. Diskussioner, der ikke omhandler klubben, Suzuki Swift eller relaterede emner, skal placeres i kategorien "off topic". Generelt er ordet frit, og hvert enkelt medlem har alene ansvaret for sine udtalelser i forummet. Diskussioner kan blive flyttet imellem kategorier og låst for flere indlæg af en moderator. Der ændres som udgangspunkt ikke på selve indholdet. Hvis indholdet af en diskussion omhandler ulovlige emner, "mudderkastning" eller andet, der ikke overholder almindelige etiske regler og sund fornuft, kan de involverede medlemmer modtage en advarsel. Ved gentagne advarsler kan der blive tale om at udelukke medlemmer i kortere eller længere tid.
Desuden kræver det VIP medlemskab for at oprette salgstråde, dette kræves for at undgå folk der KUN benytter hjemmesiden med salg for øje.

Der kan være mange grunde til et færre deltagerantal ved "Træffet i midten", en grund kunne være benzinpriserne, samtidig med at alt bare er steget og steget, en anden kunne være at nyhedsværdien er ved at forsvinde, ellers kan jeg ikke rigtig give en forklaring på det.
Vi opfordrer alle til at mødes, så ofte som muligt - hvis et medlem ønsker et træf ved en suzukiforhandler, bilXpert eller til en vaskedag, så er alle velkommen til at arrangere det - eller kontakt bestyrelsen, så vil vi følge op på det.
Som medlem af Swift Club Denmark har man medindflydelse, og mulighed for at lave alle de sparke dæk træf, som man har lyst til. Skulle der så være en der har brug for råd og vejledning, kan de henvende sig til den træfansvarlige i deres område, det er det, vi har tænk os at de skal bruges til - så det er om at komme i gang, der er ingen tid at spilde, hvis det er træf der mangler!
Vi har i bestyrelsen besluttede os, til at arbejde med nogle af de overordnede ting, så som medlemskort og rabat ordningen. Det er noget klubben har lovet medlemmerne, næsten siden klubben blev startede - nu må det være på tide at vi får planerne ført ud i livet.

Julefrokosten, er en sag for sig selv, jeg har set efter og der er budgetteret med 2500,- til den dag, hvordan de skal benyttes, vil jeg mene, skal være op til dem der arrangerer julefrokosten, så lad os se, hvad der bliver fundet ud af, der mange måder, at det kan gøres på, og vi har i vedtægterne ikke skrevet noget om at VIP skal gratis med, så det kan laves som man vil.

Økonomien i klubben, hænger sammen med det der er blevet besluttet. Det at stifte en forening, kræver meget arbejde - eller udfordringer om i vil. Vi har i bestyrelsen selv lavet alle vedtægter, vi skal også finde ud af, hvad der er behov for at der skal laves, hvad er vigtig og hvilken rækkefølge skal tingene laves, og hvem gør hvad. Alt dette er en rigtig stor udfordring for os, da ingen af os har den store erfaringer med forenings arbejde. Jeg vil ikke udelukke at vi kan lave fejl eller overse noget undervejs, det må vi tage ved lære af, vi er kun mennesker.

På generalforsamlingen er der vedtaget et budget, og det skal vi som bestyrelse leve op til, de penge som vi får i sponsorat fra Suzuki er øremærket, til promovering af klubben, og er kun kommet i hus, fordi vi deltager på udstillinger, rundt om i landet, vi har fået skabt os et navn, som er respekteret af vores samarbejdspartnere. Swift Club Denmark får hele tiden positiv feedback på vores arbejde - det syntes jeg er meget positivt! Det medfører at vi i dag bliver inviteret til stort set alt, hvad der foregår af biludstillinger i hele landet.
Pointen er, at hvis vi ikke deltager på disse udstillinger, så vil vi med meget stor sikkerhed ikke får disse penge. Vi i bestyrelsen synes at promotion af klubben og vores biler er en god måde at tiltrække nye medlemmer.

Vi er i dag ca. 110 VIP medlemmer, en meget skuffende mængde, der til skal trækkes dem fra bestyrelsen og vores samarbejdspartnere, så kommer vi vel ned på 90 og det er lig med 9000,- dette er ikke ret mange penge at drive en klub for, nogle af de ting, vi bruger mange penge på er bl.a. ting som
- stickeres disse skal købes og betales på forskud, samt sendes ud. Vi er gået over til at benytte B post for at spare lidt, men konvolutter koster også penge.
- vi arbejder stadigvæk på at få lavet noget klub tøj, hvor der skal købes prøver og forhandles.
- så er der vores visitkort, som har vist sig at være meget populære.
- vores server, domæne osv. koster også. Jeg har også bemærket at der er lidt utilfredshed med respons tiderne, de kunne sikkert blive meget bedre, hvis vi kunne betale noget mere, men det er der bare ikke mulighed for, som tingene er lige fortiden.

En skriver ”hvorfor behøver vi fancy medlemskort” det gør vi fordi klubben har lovet medlemmerne det, så de kan får nogle gode rabatter rundt omkring i landet. Da er det simpelthen et krav fra dem vi forhandler med, at vi skal have et medlemskort til fremvisning, så det bliver vi nødt til at have, længere er den ikke, og det er min holdning, at vi ikke kan love noget, uden også at leve op til det.

Konklusionen er, vi kan altid blive bedre, men vi vil aldrig kunne gøre alle tilfredse, derfor vil jeg opfordre jer alle sammen til, at tænke jer om inden i poster i foraet. Derudover vil jeg opfordre til at møde op på vores generalforsamling, for få indflydelse på klubbens udvikling, - det er der vi er på vej hen!
Tak for ordet, og husk I er altid velkomme til at skrive til mig.

Med venlig hilsen
Johnny aka wagfun og Charlotte aka Bumle
Formand og næstformand

Hilsen /Johnny aka wagfun
Formand for SCD
16. sep 2011 16:50  

16

Jeg sidder med indtrykket efter den indlægget om:
promotion
penge
budget

og da bliver det tit som jeg nævnte.
Pengefokus ind, hyggen ud.

Hvorfor skal vi på død og liv konkurrer med Smart-klubben.
Jeg hører den Smart-klubben blive nævnt tit. "Og siden de kan betale 240,- kan da vi sagtens betale 100,-"
Og at dele beløbet 100,- op til 10,- pr måned for at vise hvor billigt det er giver os intet.
Det er ingen der klager på prisen eller at den er for dyr.
Det er jaget efter at kræve ind penge. Uanset om det er 50,- 100 eller 240,-
Alt er småpenge, men stadig er fokus på penge.

Hvordan kan jeg være medlem af diverse andre "klubber" inden for av-hifi. RC Fly og Helikopter etc....
Alle de klubber er gratis at være med til. Vi har nogle sjove træf. Lærer af hinanden og hjælper hinanden.
Og det koster ikke en krone at være med.
Det er kun skide hyggelig.

Og at det koster penge med B-post, konvolutter og det hele? Jeg vil da tro at det er retfærdig at køber selv betaler for fragt og konvolut, og at det ikke skal gå af fælleskassen de andre har indbetalt til.
16. sep 2011 18:47  

17Vi skal på ingen måde konkurrer med Smart klubben, lad det være sagt, det er en sammen ligning der bliver lavet, på lige fod med den du laver med gratis klubberne, ikke andet og hvis du savner hygge med de andre medlemmer, så fristes jeg til at spørge, hvad har du selv gjort for det?, jeg fornemmer bare, at tiden er en anden nu og folk har måske ikke råd eller lyst, til at køre hele landet rundt for nogle få timers træf, det har de gjort, det ved jeg, men jeg ved bare ikke hvorfor det er sådan nu, vi kan blot konstatere at det er svært at samle medlemmerne, det ville det også være hvis klubben var gratis, så der tror jeg ikke at der vil være nogen den store forskel, det er i hver tilfælde min påstand.

Med hensyn til forsendelser, så er omkostningerne med i prise for et mærke, men der skal stadigvæk lægges penge ud, og det vil jeg på ingen måde være med til, jeg bruger rigeligt tid på klubben, +30 timer hver måned og massere af penge, det må være nok.

Jeg kan kun sige at det jeg arbejder på lige nu, vil gøre at ingen medlemmer vil undvære at være VIP, det vil simpelhed ikke kunne betale sig, ikke at være VIP, jeg skal ikke tvinge nogen, men det vil give dem så mange fordele, at alt andet vil være tåbeligt.

Rigtig god aften og tak for en rigtig god debat.

Hilsen Johnny


Hilsen /Johnny aka wagfun
Formand for SCD
17. sep 2011 11:28  

18

Hvis jeg skal måles i antal træf jeg har været med til, er det ikke så mange at måle mig i.
Men hvis jeg skal måles i at hjelpe, vejlede og ordne lidt bil sammen, har jeg rigeligt at måles efter.


Hvis dere har noget stort der vil få mange til at blive vip, er det bare fedt.
Fordi, så ser brugeren at det er noget han/henne virkelig har lyst til.
Bliver spænnende at se hva der kommer.
17. sep 2011 12:55  

19

trust me.. you will LIKE it smilie man kommer til at være en klaphat hvis man ikke er VIP smilie
17. sep 2011 14:27  

20

(Kan vi så slette det lille "VIP"-mærket ved vores navne, og få "Klaphat"-mærke ved siden af dem der ikke tager tilbudet? smilie )
Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio