logo banner
15. okt 2011 23:49  

Forespørgsler angående diode projekter

Hej med jer smilie

Der er efterhånden mange der spørger mig enten hvordan man laver det, som jeg har lavet på min. Eller også vil nogle gerne have mig til, at lave noget i stil med mit på deres bil, mod betaling.

Derfor laver jeg denne tråd. Jeg må desværre meddele, at jeg har valgt jeg ikke vil lave det for nogle andre. Det skyldes for det meste, at jeg ikke kan lide at tage imod betaling for sådan noget, da vi jo er klubmedlemmer sammen, og skal hjælpe hinanden. Man kan hurtigt bruge mange timer på sådan nogle projekter, så derfor vil jeg heller ikke gøre det uden at få noget for det.

Til gengæld prøver jeg på, at strikke en detaljeret guide sammen på de forskellig projekter, så andre har mulighed for at lur efter og måske lave noget i samme stil. Det er dog ikke noget i skal regne med, at der kommer med det samme. Det tager også tid at lave sådan nogle guider smilie

Det var lige mine 2-cents.

ps. jeg har planer om et andet himmel-projekt, så min nuværende himmel kan du bytte dig til. Dvs, jeg tager din i bytte for min. Din himmel skal selvfølgelig være pæn og ren. Det eneste jeg skal have ekstra, det er penge for de materialer jeg har brugt. Du får 12 timers gratis arbejdstimer, som er hvad jeg har brugt på den.
Billeder: www.suzukiswift.dk/gallery/?GalleryID=3235

(Vidste ikke lige i hvilket forum jeg skulle ligge denne tråd i, ret den gerne til et andet sted, hvis den ligger forkert)

- Mathias smilie

Log ind
Opret bruger
Seneste billeder Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio Android bilradio